Відключення електроенергії в святкові дні не планується…

У соцмережах знову розповсюджується неправдива інформація про відключення електроенергії на свята. В компанії фіційно заявляють: Диспетчерський центр «Укренерго» не планує обмеження споживання в святкові дні.

В енергосистемі профіцит через знижене споживання. Цьому сприяє плюсова температура повітря. Також традиційно в вихідні дні споживання електроенергії нижче, ніж у робочі. Тому у «Укренерго» немає жодних підстав для введення графіків відключень енергоживлення.

Цього разу фейки розповсюджуються через телеграм-канали, які сповіщають про рух російських ракет або дронів під час повітряних тривог. В компанії вважають, що єдиною метою розповсюдження відвертої брехні про обмеження споживання є поширення панічних настроїв серед населення.

Не ведіться на російське ІПСО!

На офіційних сторінках «Укренерго» в Facebook та Telegram щодня публікується актуальна інформація про стан енергосистеми.

У компанії щоранку завчасно повідомляють чи очікується сьогодні дефіцит і чи планує Диспетчерський центр «Укренерго» обмежувати споживання.

Також можна відстежувати інформацію про енергопостачання на офіційному сайті вашого обленерго чи у особистому кабінеті споживача, про це повідомили в пресслужбі «Укренерго».

Попередньої доби рашисти по території СУМЩИНИ нанесли 261 удар, нинішньої ночі зафіксовано 21 вибух: пошкоджено будівлю центру первинної медичної допомоги та вікна в будинках… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11475-poperednoi-doby-rashysty-po-terytorii-sumshchyny-nanesly-261-udar-nynishnoi-nochi-zafiksovano-21-vybukh-poshkodzheno-budivliu-tsentru-pervynnoi-medychnoi-dopomohy-ta-vikna-v-budynkakh

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.