Чи готові заклади освіти БУРИНСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ до нового навчального року?

З метою вивчення стану підготовки закладів освіти до нового навчального року, до Буринської міської територіальної громади здійснили робочу поїздку заступник голови Сумської обласної військової адміністрації Олена БОЙКО та директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія ГРОБОВА.

Спільно з очільником громади Віктором ЛАДУХОЮ та начальником управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму Буринської міської ради Віктором ДОМАШЕНКОМ вони відвідали заклади дошкільної та загальної середньої освіти, оглянули укриття.

Також під головуванням директора Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторії ГРОБОВОЇ було проведено нараду з керівниками закладів освіти громади, під час якої розглянули питання облаштування укриттів у закладах освіти, необхідність проведення спільних заходів зі здобувачами освіти в укриттях під час повітряної тривоги, які б сприяли психологічному розвантаженню дітей, створення академічних ліцеїв на території громади.

Порушувалися питання недостатності фахівців галузі освіти у навчальних закладах Буринщини.

Вікторія ГРОБОВА наголосила на тому, що на даний час пріоритетними завданнями педагогів є проведення роботи щодо повернення дітей із-за кордону, створення комфортних умов перебування вихованців у освітніх закладах та злагоджена робота гуртків закладу позашкільної освіти.

У ході наради очільник освіти Буринської громади Віктор ДОМАШЕНКО зазначив, що на даний час не припиняється робота по облаштуванню укриттів як у міських, так і в сільських освітніх закладах.

До початку нового навчального року будуть створені максимально безпечні умови перебування дітей у навчальних закладах під час освітнього процесу, повідомила сторінка «Управління освіти, молоді, спорту, культури та туризму» в Фейсбуці.

У місті БУРИНЬ правоохоронці провели профілактичні заходи серед дітей ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/osvita/10211-u-misti-buryn-pravookhorontsi-provely-profilaktychni-zakhody-sered-ditei

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.