Голову громади відсторонено…

Про це повідомив громадський активіст СЕРГІЙ ОКУНЬ на своїй сторінці в Фейсбуці:

«На Сумщині, депутати Недригайлівської ОТГ (Роменський район) під час проведення сесії селищної ради, оголосили Недовіру і Відсторонили Голову Громади - Волкова Костянтина Володимировича, який раніше відзначився своїми подорожами на росію під час війни, та виплатами захмарних премій своєму апарату. Під час таємного голосування по цьому питанню, "ЗА" проролосував 21 депутат. Таким чином, відповідно діючого законодавства, виконувати обов'язки Голови буде Секретар селищної ради».

І ще додав: «Після Недовіри і відстороненя Голови, було обрано нового секретаря Недригайлівської Селищної Ради. Новим секретарем стала Алла Подпрятова. Саме вона буде виконувати обов'язки Голови Недригайлівської селищної ради. Після цього, Нарешті, був прийнятий Бюджет Громади. В новій редакції Бюджету, замість 17 мільйонів на зарплати і премії апарату, депутати залишили 8 мільйонів. ТОБТО на зарплати і премії, бюджет скорочено більше ніж вдвічі. Сподіваємось залишок піде на добрі справи. Все інше, покаже час». _

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.