З початку 2024 року від рашистських обстрілів по СУМЩИНІ загинуло 35 жителів…

По території СУМЩИНИ від початку 2024 року зафіксовано 234 авіаудари…

Ворог накопичив сили – ударні засоби ураження і, починаючи з 1 січня 2024 року, значно зростив інтенсивність нанесення авіаційних атак літаками, безпілотною авіацією, ракетними ударами.

Основна мета цих ударів – цивільна інфраструктура, повідомив під час брифінгу начальник Сумської військової адміністрації ВОЛОДИМИР АРТЮХ.

У 2024 році було нанесено удари по містах Конотоп, Тростянець, Охтирка, Шостка.

Збільшилася кількість нанесених ударів по Сумах.

За його словами, якщо у 2023 році за увесь рік на Сумщині були два ракетних обстріли, за два з половиною місяці гигішнього року їх було 15.

Авіаударів протягом минулого року було 123, за поточний рік, а в основному це за останні два тижні, – 234 авіаційних удари.

Що стосується застосування «шахедів» – у 2023 році таких було 20, у нинішньому році вже 25.

Застосування ворогом VPF-дронів, дронів – камікадзе – фіксується зростання практично в три рази – до 186.

Негативна статистика щодо жертв – за увесь минулий рік на Сумщині загинули 85 людей, за два з половиною місяці – 35.

Поранених було у минулому році – 180, у тому числі она дитина, зараз – 79, в тому числі 8 дітей.

Сьогодні ВОЛОДИМИРА ДЕШКА, Героя із СУМЩИНИ, проведено в останню путь… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11898-sohodni-volodymyra-deshka-heroia-iz-sumshchyny-provedeno-v-ostanniu-put

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.