На території СУМЩИНИ протягом минулої доби та сьогоднішніх ночі й ранку під час атак рашисти пошкодили 30 приватних домоволодінь, 10 багатоповерхових будинків, приміщення дитячого садочка та СТО…

СУМСЬКА ОВА повідомила:

«Сумщина. Ситуація на прикордонні станом на 8.00 24 березня 2024

Вночі та зранку росіяни здійснили 7 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 24 вибухи. Обстрілів зазнали Юнаківська, Великописарівська, Шалигинська, Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади.

Юнаківська громада: здійснено авіаудар – КАБ (3 вибухи).

Великописарівська громада: ворог бив з мінометів (10 вибухів).

Зноб-Новгородська громада: зафіксовано обстріл з міномету (5 вибухів).

Шалигинська громада: були обстріли з міномету (2 вибухи) та артилерії (2 вибухи).

Середино-Будська громада: 2 міни скинули росіяни на територію громади».

Поліція Сумщини документує наслідки обстрілів військами рф

Упродовж минулої доби війська рф відкривали вогонь по території області. Загалом зафіксовано 134 удари.

Внаслідок чого пошкоджено 30 приватних домоволодінь, 10 багатоповерхових будинків, приміщення дитячого садочка та СТО.

За даними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст.438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».

Протягом минулої доби та нинішніх ночі й ранку рашисти нанесли по території СУМЩИНИ майже 320 ударів: поранено цивільну людину, пошкоджено 12 приватних житлових будинків, 3 автомобілі, 3 магазини, цивільну інфраструктуру… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11911-protiahom-mynuloi-doby-ta-nynishnikh-nochi-i-ranku-rashysty-nanesly-po-terytorii-sumshchyny-maizhe-320-udariv-poraneno-tsyvilnu-liudynu-poshkodzheno-12-pryvatnykh-zhytlovykh-budynkiv-3-avtomobili-3-mahazyny-tsyvilnu-infrastrukturu

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.