ІЛЛЯ ВІТЮК, керівник кібербезпеки СБУ: «росія запускає тисячі ІПСО для дискредитації топпосадовців та ЗСУ»

«рф систематично атакує Україну в інформаційному полі, найчастіше ІПСО проводять проти керівництва держави і командування Сил оборони», – розповів керівник кібердепартаменту СБУ Ілля Вітюк в інтерв’ю (https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3848169-illa-vituk-nacalnik-departamentu-kiberbezpeki-sbu.html) Укрінформу.

«Як тільки Президент призначив Головкомом Сирського, ми відразу виявили і блокували десятки фейкових сторінок, що видавали себе за його офіційні акаунти», – зауважив Ілля Вітюк.

росія регулярно намагається дискредитувати і СБУ.

Наприклад, за його інформацією, проти нього також планують інформатаку – «вкиди» про його родину, місце проживання: «росія навчилася якісно «запаковувати» будь-які фейкові матеріали: бере 5% фактажу і розбавляє його 95% маніпуляцій».

Центр та Кібердепартамент СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ створили список безпечних каналів отримання інформації, а також виявили мережу інструментів поширення ворожої дезінформації в Telegram… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/suspilstvo/11827-tsentr-ta-kiberdepartament-sluzhby-bezpeky-ukrayiny-stvoryly-spysok-bezpechnykh-kanaliv-otrymannia-informatsii-a-takozh-vyiavyly-merezhu-instrumentiv-poshyrennia-vorozhoi-dezinformatsii-v-telegram

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.