На СУМЩИНІ триває евакуація мирних жителів... (відео)

ПОЛІЦІЯ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ повідомила:

«На Сумщині продовжується евакуація мирного населення з прикордоння

У Великописарівській громаді ані дня не вщухають обстріли. Місцеві екстрено покидають свої домівки та переїжджають до більш безпечних місць, у цьому їм допомагає місцева влада та поліцейські.

Щодня людей у супроводі правоохоронців евакуюють автобусами. Тих, у кого немає можливості дістатись до місць збору самостійно, працівники поліції привозять службовим транспортом. Здебільшого це літні люди, жінки та діти.

Ситуація з віддаленими населеними пунктами більш складна. Звідти приходиться йти пішки під обстрілами декілька кілометрів, до того ж через зруйнований міст.

Цього разу поліцейські підручними засобами переносили літню жінку, яка втратила здатність пересуватись самостійно. Це великий стрес для неї, але безпека наших громадян понад усе».

Сьогодні пообіді рашисти скинули авіабомбу на території громади на СУМЩИНІ: з 1 по 3 поверх зруйноване приміщення УКРПОШТИ, редакція газети зазнала значних пошкоджень… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11852-sohodni-poobidi-rashysty-skynuly-aviabombu-na-terytorii-hromady-na-sumshchyni-z-1-po-3-poverkh-zruinovane-prymishchennia-ukrposhty-redaktsiia-hazety-zaznala-znachnykh-poshkodzhen

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.