Колектив «Inkadance» КЗ ТЕРНІВСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ виборов 2 місце у дистаційному Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Хоробре серце»

Про дивовижний танцювальний колектив, його успіхи й досягнення інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) уже неодноразово розповідав на своїх сторінках у розділі КУЛЬТУРА.

ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/kultura/7160-tantsiuvalnyi-kolektyv-inkadance-z-terniv-peremih-na-mizhnarodnomu-ta-vseukrainskomu-konkursakh

21 лютого 2021 року було надруковано бесіду з викладачем, вчителем хореографії КЗ Тернівська ДШМ, керівником колективу «Іnkadance» ІННОЮ КОЗЬМЕНКО «Що ми зможемо дати діткам у дитинстві, вкласти в їхні маленькі та відкриті сердечка, те й отримаємо в майбутньому…»

ДЕТАЛЬНО ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/kultura/7138-inna-kozmenko-shcho-my-zmozhemo-daty-ditkam-u-dytynstvi-vklasty-v-ikhni-malenki-ta-vidverti-serdechka-te-i-otrymaiemo-v-maibutnomu

І ось знову, безсумнівно, дуже приємна новина…

Колектив «Inkadance» з КЗ ТЕРНІВСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ взяв участь у дистаційному Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Хоробре серце».

Тернівці виступили з композицією «Києве мій», яку створили трішки більше місяця тому.

Ця сучасна, актуальна, майстерно виконана композиція танцювальним колективом сподобалася і журі конкурсу-фестивалю.

І як підсумок – зайняте високе ДРУГЕ МІСЦЕ.

Інтернет-портал БУТТЯ і ЖИТТЯ (БіЖ) вітає колектив і його керівницю ІННУ КОЗЬМЕНКО з таким прекрасним досягненням! Бажає нових творчих успіхів.

Ось які слова разом з дипломами були надіслані від організаторів конкурсу до смт ТЕРНИ:

«Доброго дня, шановні учасники Всеукраїнського двотурового конкурсу мистецтв «Хоробре серце».

З великим задоволенням ми звертаємось до вас, щоб висловити нашу щиру подяку за вашу участь у дистанційному конкурсі.

Ваші зусилля, талант і вміння дійсно зачарували нас і створили незабутні враження. Конкурс «Хоробре серце» був особливим і надзвичайно цікавим досвідом для всіх нас.

Ми були вражені вашими неймовірними виступами, глибиною почуттів та творчою віддачею.

Ви показали, що справжнє мистецтво знаходиться в серцях сміливих і відданих людей, таких як ви.

Ваші досягнення на цьому конкурсі були неймовірними, і ми не можемо не відзначити ваші зусилля.

Тому з великим задоволенням повідомляємо, що ми оприлюднюємо дипломи та подяки за вашу участь у конкурсі «Хоробре серце».

Кожен з вас отримає заслужене визнання та вдячність за свої неперевершені творчість і здібності».

Тріо танцювального колективу «Іnkadance» з Тернів на Всеукраїнському фестивалі-конкурсі «Mega Freedom» вибороло два третіх місця… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/kultura/7895-trio-tantsiuvalnoho-kolektyvu-inkadance-z-terniv-na-vseukrainskomu-festyvali-konkursi-mega-freedom-vyborolo-dva-tretikh-mistsia

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.