Українські хакери, які можуть бути пов'язані з кіберами СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ, знищили дата-центр, яким користувався російський ВПК, нафтогаз та телеком…

У хмарному сервісі OwenCloud.ru (http://owencloud.ru/) свої дані тримали більше 10 тисяч юросіб – підприємства російського ВПК, нафтогазового, металургійного, авіакосмічного комплексів.

А також телекомунікаційні гіганти. Серед них:

«Уральський завод цивільної авіації»;

«НВП «РУБИН» (входить до складу холдингу «Роселектроніка»);

«Уральський завод спецтехніки»;

Газпром;

Трансгаз;

Лукойл;

Роснафта;

«Норільський нікель»;

Ростелеком, Телеком, Мегафон.

За даними джерел, це була спільна операція української хакерської групи «BLACKJACK» з кібердепартаментом СБУ. Вони знищили більш ніж 300Тб даних. Це – 400 віртуальних та 42 фізичних сервери, на яких розміщувалася внутрішня документація, резервні копії та інші програми, через які клієнти віддалено керували виробничими процесами на підприємствах.

Знищення російського хмарного сервісу стало відплатою за атаку на український дата-центр «Парковий» у січні цього року.

СЛУЖБА БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ затримала «ексрегіонала»-агента фсб, який наводив авіабомби рф на СУМЩИНУ… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/sumshyna/11952-sluzhba-bezpeky-ukrayiny-zatrymala-eksrehionala-ahenta-fsb-iakyi-navodyv-aviabomby-rf-na-sumshchynu

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.