Сьогодні енергетики АТ СУМИОБЛЕНЕРГО потрапили під нищівний рашистський артилерійський обстріл…

АТ СУМИОБЛЕНЕРГО повідомило:

«Енергетики АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" потрапили під артилерійський обстріл

Сьогодні в Шосткинському районі (с. Бачівськ) Вільнослобідська експлуатаційна бригада Глухівської дільниці філії "Шосткинський РЕМ" АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" потрапила під артилерійський обстріл зі сторони кордону з рф. На щастя, наші фахівці не постраждали, але авто енергетиків зазнало численних пошкоджень.

П'ять наших працівників виїхали відремонтувати пошкоджену внаслідок військової агресії рф лінію електропередачі на відстані близько 3,5 км від кордону з країною-агресором. Відповідно, всі дозволи на проведення відновлювальних робіт були отримані від військових і органів місцевого самоврядування.

Але, на жаль, у прикордонній Сумщині майже немає безпечних ділянок для проведення будь-яких робіт нашими працівниками.

Щодня енергетики АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" ризикують життям, щоб забезпечити стабільний розподіл електроенергії в кожну оселю.

Нагадаємо, 3 квітня у Краснопільській громаді працівники АТ "СУМИОБЛЕНЕРГО" потрапили під авіаудар зі сторони росії: https://www.soe.com.ua/.../1905-energetyki-potrapili-pid...

Віримо, що вистоїмо та переможемо!»

На СУМЩИНІ під час зіткнення двох автомобілів, загинули водії… ЧИТАТИ ТУТ: https://ivanzhytnyk.com/podiyi/11957-na-sumshchyni-pid-chas-zitknennia-dvokh-avtomobiliv-zahynuly-vodii

Останні новини

Інформація про нас

Безсумнівно, кожен з читачів хоче побачити, а головне – прочитати свіжі цікаві новини. Адже вони інформують про останні події в світі, Україні, Сумщині. Новини України збагачують читачів свіжою інформацією про все те, що відбувається в нашій державі. Свіжі новини Сумщини на БІЖ – це, в першу чергу, новини сьогоднішнього дня. А ще на БІЖ публікуються дуже свіжі новини спорту, культури, економіки, освіти, медицини і т.д., і т.п. Світові оперативні новини теж чекають на своїх читачів. Щодня оновлені новини, які стосуються нашого буття і життя, можна читати тільки на нашому порталі. Словом, тільки БІЖ несе правдиву інформацію читачам про все, що кожну годину і щоднину відбувається в світі, Україні та Сумщині. І все це, звичайно, оперативно, цікаво, своєчасно.